Εκδήλωση για το ΕΣΠΑ 2021-2027

Το γραφείο Europe Direct της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δρ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση την ενημέρωση για τα θέματα του ΕΣΠΑ 2021-2027.

Οι ομιλητές ανέπτυξαν τα θέματά τους. Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης Δρ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας παρουσίασε τη φέρουσα ικανότητα του νησιού, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας κ. Στασινόπουλος Γιώργος παρουσίασε την επιχειρηματικότητα στα Ιόνια Νησιά και τους τρόπους χρηματοδότησης, ο κ. Νίκος Τσίπηρας παρουσίασε το πρόγραμμα Leader, η κ. Αγγελική Χρυσικοπούλου το εταιρικό σύμφωνο περιφερειακής ανάπτυξης (2021-2027), ο κ. Παναγιώτης Λυμπερέας το Ταμείο Ανάκαμψης και τον ρόλο του και η κ. Ανδριάνα Πομόνη, ως υπεύθυνη του γραφείου Europe Direct στα Ιόνια Νησιά, παρουσίασε την Πράσινη Ευρωπαϊκή Συμφωνία (Green Deal).

Η εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 10 Δεκεμβρίου στο κινηματογράφο ΦΩΣΚΟΛΟΣ και ψηφιακά μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δρ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας δήλωσε η εκδήλωση αλλά και το γραφείο EUROPE DIRECT έχει ως πρωταρχικό στόχο την ενημέρωση των πολιτών επίσης τόνισε ότι προγραμματίζονται εκδηλώσεις και για το 2023 με σκοπό την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις Ευρωπαϊκές Πολιτικές.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο